TOP LIFEHACK - TOP LIFEHACK

Room Tour | Ny life hack!! | Emilie Austnes - TOP LIFEHACK
Май 15, 2018
6 Views

Room Tour | Ny life hack!! | Emilie Austnes

I denne videoen så får du se rommet mitt! ❤️ Håper du liker denne videoen Husk og like, kommenter og abonere! Leser alle kommentarer 💖 Beklager for at denne videoen kom litt sent, men har ikke orket og legge ut noe på mandag igår. Har feber og hes stemme så det blir ikke noe snakking i bakgrunnen i videoen. Håper denne videon fortsatt bilr bra 🌺 Kos deg ☀️💞

Spørsmål:

Hvor gammel er du? Jeg er 12 år
Hvilket kull er du? Jeg er 05
Når poster du videoer? Jeg poster videoer på mandager
Hvilken mobil har du? Jeg har iPhone 5s
Hva heter du på Snapchat/Instagram? EmilieAustnes
Når har du bursdag? Jeg har bursdag 15/09/05

Takk for at du leste infoboksen ❤️

Article Categories:
Без рубрики

Leave a Comment

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Яндекс.Метрика